ANNE-MARIJN COELINGH BENNINK

“vrijheid is het besef, dat de dingen die ertoe doen, je niet afgenomen kunnen worden”

Persoonlijk en professioneel

Na mijn studie, heb ik het eerste deel van mijn werkende leven ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, in een leidinggevende positie. Leiding geven paste mij, maar ik wilde me inhoudelijk verder verdiepen en daarom maakte ik in 1998 de overstap naar de consultancy (Hay Group/Kornferry). Ik leerde veel, verzamelde accreditaties in allerlei methodieken, kreeg een ‘kijkje in de keuken’ van een grote diversiteit aan organisaties en ontwikkelde me door de jaren heen van adviseur naar ‘trusted advisor’ en executive coach. 

In 2009 was het tijd voor ‘een pas op de plaats’, en vertrokken we met ons gezin voor een reis door Australië. Na thuiskomst besloot ik mijn eigen praktijk te starten en dat resulteerde in de oprichting van The Talent Lane, samen met Pascale de Vilder. In de loop van de jaren, benn ik mij steeds meer gaan toeleggen op (executive) coaching, begeleiding van leiderschapsprogramma’s, intervisie en coaching van directieteams. Daarnaast werk ik veel met familiebedrijven, ben ik onder andere opgeleid in systeemwerken en Transactionele Analyse en werk ik als facilitator in internationale ‘Women Leadership’  programma’s. 

En verder?

Studeerde ik Italiaans en Geschiedenis. Teruggaan in de tijd, leert je de huidige context te begrijpen en toekomstgericht te denken. Datzelfde geldt voor de oorsprong van gedrag. Wie zijn of haar eigen geschiedenis kent, kan ook het heden en de toekomst bepalen. Dat betekent in een professionele context: afstand (kunnen) nemen, eerlijk en moedig zijn: ‘put the fish on the table’. En ervoor zorgen, dat je minimaal je eigen patronen en die van je omgeving begrijpt, kent en herkent. 

CONTACTINFORMATIE

Anne-Marijn Coelingh Bennink
Binnenhof 62-b 
1412 BP Naarden 
amcb@thetalentlane.nl

TARIEVEN

Individuele coaching:
Tarief varieert van € 240 – € 275 per uur, afhankelijk van functieniveau

Executive teamcoaching:
€ 275 per uur / € 1100 per dagdeel (4 uur)

Training / workshops / Intervisie:
Per dagdeel (4 uur): € 1100
Per dag: € 2200

Exclusief 21% BTW