PASCALE DE VILDER

“Courage doesn’t mean you don’t get afraid. Courage means you don’t let fear stop you”

De missie van Pascale de Vilder (1972) is om mensen en teams te begeleiden in het realiseren van werk en leven dat echt voldoening geeft. 


HET PERSOONLIJKE & HET PROFESSIONELE

Pascale is altijd geboeid geweest door het punt waar het persoonlijke en het professionele elkaar raken. Zij studeerde dan ook sociale-, organisatie – en klinische psychologie. Haar werk bestaat uit individuele (loopbaan)coaching, counseling, maatschaps – en teamontwikkeling en leiderschapstrainingen. Haar specialisme is leiderschapsontwikkeling binnen de professionele dienstverlening en bij ondernemers. Ook is zij al 16 jaar betrokken als facilitator bij diverse (internationale) leergangen op het  onderwerp ‘Women Leadership in Law’.

RECHT DOEN
Pascale volgt continu (nieuwe) opleidingen in haar vakgebied, doet aan intervisie, supervisie en coaching. Hierdoor kan zij altijd voor een aanpak kiezen die de hele persoon en zijn/haar vraagstuk volledig recht doet.

ERVARING
Pascale is sinds 2013 partner bij The Talent Lane en werkte eerder als consultant/facilitator/trainer/coach bij HayGroup, KPMG Ebbinge, als MD adviseur en loopbaancoach bij Rabobank Nederland en was ruim 6 jaar mede-eigenaar van psychologisch adviesbureau DP Groep.


EN VERDER?

Pascale is getrouwd en moeder van 2 zoons. Het goed balanceren van productiviteit in werk, een betrokken sociaal – en gezinsleven en de eigen energie blijven haar aandacht houden.  Zie wat klanten over Pascale zeggen op Linked-in Pascale
Neem contact op met E-mail Pascale

CONTACTINFORMATIE

Pascale de vilder
Startbaan 6  (Z1.3)
1185 XR Amstelveen
pdv@thetalentlane.nl

TARIEVEN

Individuele coaching:
Tarief varieert van € 240 – € 275 per uur, afhankelijk van functieniveau

Executive teamcoaching:
€ 275 per uur / € 1100 per dagdeel (4 uur)

Training / workshops / Intervisie:
Per dagdeel (4 uur): € 1100
Per dag: € 2200

Exclusief 21% BTW